ZZP-Helpdesk

Vind de opdracht die bij je past

Een Stap-voor-Stap roadmap naar je
eerste opdracht als ZZP'er

One-Stop Bemiddeling

Mensen die ontevreden zijn over hun huidige situatie zijn juist degene die vooruitgang realiseren. ONS Domein helpt hierbij. 

Sneller op je plek komen

wat kunnen we voor je doen?

Green Interim

Goed voorbereid aan de slag bij je eerste opdracht als ondernemer

ZZP-Helpdesk

Een bedrijfsnaam, een zakelijk bankrekeningnummer, inschrijven bij de KvK. En heb je nu wel of niet een boekhouder nodig? En hoe zit het met pensioen opbouw en een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Via ons persoonlijke helpdesk begeleiden we je stap voor stap van loondienst naar je eerste échte opdracht als zzp’er. 

De onderbouwde match

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet goed hoe je dit kan aanpakken? Neem contact op! Weet jij precies wat je wilt? Dan nodigen we je van harte uit om rechtstreeks te reageren op de beschikbare vacatures

WAT PROFESSIONALS OVER ONS ZEGGEN

We geven graag antwoord

vraag maar raak

ONS Domein is een samentreksel van ‘ONdernemerSchap in het Sociaal Domein’. Dáár staan wij volledig achter. 

Ons Domein is inmiddels actief voor meer dan 60 gemeenten die hoofdzakelijk in de Randstad liggen. We breiden maandelijks uit en werken toe naar een landelijke dekking in 2025.

We werken met ervaren consultants die zelf ook in het Sociaal Domein hebben gewerkt en dus goed begrijpen wat er speelt. Aanvullend hebben wij zeven beloften die zorgen voor een betrouwbare en passende dienstverlening waar jij de vruchten van plukt. 

We bouwen aan een community voor en door professionals in het Sociaal Domein gericht op het delen van kennis, een zzp-helpdesk, maar ook het zichtbaar maken van ideeén die alle maatschappelijke uitdagingen kunnen beantwoorden. Zo brengen we graag professionals met elkaar in contact die geloven of kunnen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. 

We streven ernaar om professionals goed voorbereid te helpen starten op hun opdracht

Green Interim