Hoera, we hebben een
nieuwe naam!

Zoals je weet is de bedrijfsnaam vanaf januari 2023
gewijzigd naar ONS Domein!

Naamswijziging

Het roer is om. Vind Je Waarom was een naam die paste bij een dienstverlening gericht op mensen die vast waren gelopen in hun werk en het interessant vinden om te ontdekken waar ze nu wel graag hun bed voor uit willen komen? In de praktijk bleek dat ik vooral bezig was met het actief bemiddelen van professionals die héél goed weten wat ze willen en dat ook vooral willen blijven doen, omdat ze er energie van krijgen!

Kijk. Dat gaf mij ook weer energie alleen daar hoort dan wel een andere naam bij vind ik. Ondernemerschap is voor mij een centraal thema. De attitude van ondernemerschap staat mij aan. En het streven naar vrijheid in het zelf bepalen hoe jij je tijd wilt indelen. Mooi toch? Dat is ONS Domein. ONdernemerSchap in het Sociaal Domein. Daar staan we voor. En we pakken door.

Ambitie

Van de zeven ondernemende professionals die nu op een opdracht zitten willen we doorgroeien naar drieëntwintig eind dit jaar.

Eind volgend jaar naar vierenveertig professionals eind volgend jaar. En wie weet lukt het om dan nogmaals te verdubbelen naar 88 tevreden geplaatste professionals per december 2025.

Niet omdat het ambitie is om de grootste te zijn. Wel om het meest positief te staan aangeschreven. En daar hoort een goed aanbod bij. 

MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE DIENSTEN?

Kom in gesprek