De nieuwe koers

We zijn een nieuwe koers ingeslagen en dat betekent een nieuwe visie, strategie en een verbeterd aanbod.

ONS verbeterde aanbod

  • Transparant in tarief en marge. Wat jij verdient en wat wij eraan verdienen geven we gewoon eerlijk aan. Doen we niet geheimzinnig over, want het is geen geheim. We werken hard en investeren veel terug in de organisatie. En dat merk jij. Hoe? Lees maar snel verder.
  • Eén contactpersoon. Degene met wie jij kennismaakt blijft degene met jij contact onderhoudt, vertrouwen opbouwt en een band mee realiseert. Wij staan voor je klaar.
  • Same Day Payment. Betalingen doen we op dezelfde dag en uiterlijk binnen 24 uur nadat wij de betaling van de opdrachtgever hebben ontvangen.
  • Community. Met ONS Domein (ONdernemerschap in het Sociaal Domein) bouwen we aan een community voor en door professionals. Hier wordt gewerkt aan de mogelijkheid om elkaar te helpen aan een volgende opdracht, het delen van kennis en het delen van ideeën die samen uitgewerkt kunnen worden.
  • Social en Sustainable Met jouw werk realiseer je sociale impact die telt. En via onze samenwerking met justdiggit ben je ook verbonden met 8 van de in totaal 17 sustainable development goals van het Unicef. Hoe dit precies werkt? Dat lees je hier.
  • Celebrations. Doe we minimaal drie keer per jaar. Jouw verjaardag. Onze verjaardag. En wat vieren we nog meer? Join the club en je ontdekt het vanzelf!
  • Jouw vrijheid Dat past voor ons bij de gedachte van Ondernemerschap. We helpen je graag aan keuzes om te doen wat jij leuk vindt om te doen. Vrijheid van keuze. Daar staan we voor.
  • Betrokken. Jij tevreden. Wij tevreden. En anders gaan we aan de slag om te doen wat nodig is om jou weer happy te krijgen. Klinkt goed? Come over en join!

Visie ONS Domein

2023 is een belangrijk jaar waarbij we meer aandacht hebben voor elkaar. Dat doen we onder een nieuwe naam: Ons Domein is de plek waar Ondernemerschap en Ontmoeten gefaciliteerd worden. Hoe we deze visie willen realiseren? Dat ontdek je hieronder!

Werken bij ONS Domein

Strategie en Roadmap

Onze focus is gericht op het ontwikkelen van een netwerk dat gespecialiseerd is in rechtmatigheid en doelmatigheid. Dit zal verder worden uitgebreid met opdrachten die onder WMO en Jeugdzorg vallen. Ook opdrachten voor medewerker Uitkeringsadministratie en HR gerelateerd voegen we toe aan het aanbod.

 

We willen graag één portaal bieden met alle inhuuropdrachten in Nederland. Dat betekent dat we samen moeten werken met tal van inhuurdesks, brokers of first suppliers. Daar zetten we dan ook vol op in met als doel om uiterlijk in juli 2025 een landelijke dekking te hebben. Door ons verbeterde aanbod en het uitdragen van onze visie zorgen we ervoor dat we professionals aan ons binden die geloven waar wij in geloven. Zo zullen we langzaam, maar zeker onze groei weten te realiseren.

 

Vanuit de community gedachte willen we graag informeren en inspireren. Dat betekent dat we maandelijks een blog én een nieuwsbrief gaan bijhouden. Online ga je binnenkort de eerste twee blogs zien en we horen natuurlijk graag of het je iets heeft bijgebracht. Of dat je zelf ideeën hebt als onderwerp voor een nieuwe blog.

MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE DIENSTEN?

Kom in gesprek